Våra kurser

Vi vågar påstå att vi har några av Sveriges bästa Excelkurser, Ms Project kurser och kurser inom Office 365. Våra mycket erfarna och pedagogiska lärare har sedan starten 2002 hjälpt fler än 15 000 kursdeltagare till en roligare och mer effektiv arbetsdag. Bland våra lärare finns Sveriges mest anlitade och meriterade experter inom Microsoft Excel, Ms Project och Office 365. Genom inspirerande genomgångar och pedagogiska övningar lär du dig nya funktioner och arbetssätt, vilket gör din vardag effektivare och roligare. Det finns alltid en kurs för dig oavsett vilka förkunskaper du har idag.
Ring oss så hjälper vi dig till rätt kurs 031 725 64 70

Vårt utbud av kurser

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Behöver jag några förkunskaper?

Då vi erbjuder olika kurser inom samma ämne kan det vara svårt att veta vilken kurs som skulle passa för just dig. Därför har vi tagit fram förkunskapstester för några av våra ämnen. Testen är inte obligatoriska utan syftar till att du ska hitta den kurs som lämpar sig bäst för dig. Efter du har gjort ett förkunskaps test kommer någon att ringa upp dig för att utifrån ditt resultat föreslå vilken kurs som skulle passa bäst just för dig.

Gör förkunskapstest

DELA