Accesskurs

Nivå: Grund

Kurslängd: 2 dagar Pris: 9495 kr (Inkl.kursmaterial, lunch, kaffe och fika)

Plats: Göteborg (Regnbågsgatan 8B)

Accesskurs

Du kommer att få goda kunskaper i att skapa och underhålla Accessdatabaser med en eller flera tabeller. Du kommer få lära dig att skapa snygga formulär för att enkelt lägga till, ta bort och uppdatera data. Dessutom får du lära dig att skapa relationer mellan olika tabeller och frågor för att lätt kunna filtrera ut och presentera just den information du är intresserad av.

Bra att veta om schemalagda kurser hos Informer

enligt tidigare deltagare

Fyll i dina uppgifter

Vill du prata med oss innan du bokar? Ring 031-72 56 470

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har liten eller ingen erfarenhet av Access och vill lära dig grunderna. I kursen ingår mycket praktisk övning, massor med tips och många aha-upplevelser.

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Våra kurscenter

Stockholm

Olof Palmes gata 29

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Regnbågsgatan 8B

vagBeskrivningGBG

Nordenskiöldsgatan 11

vagBeskrivningMalmo

DELA