Windowskurser

Våra windowskurser

Microsoft Windows är Microsofts operativsystem och är ett av de mest använda, om inte det mest använda, operativsystemet i världen. Med Windows kan du hantera olika program, filhantering, samt söka och hitta information på internet. Dessutom kan du med Windows, installera hårdvaror och drivrutiner till din dator, lägga till och ta bort program och ansluta nätverk. Windows 10 är den senast släppta versionen och tidigare versioner som finns är bland annat Windows 8, Windows 7, Windows Vista och Windows XP med flera.

Då Windows idag är världsledande så är det många företag som kräver kunskaper inom operativsystemet. Med en windowskurs på Informer kan vi hjälpa dig att komma igång och få rätt verktyg för att kunna använda dig av Windows på ditt företag.

Informer är en av Sveriges ledande leverantörer av windowskurser. Sedan starten 2002 har fler än 10 000 personer deltagit på våra kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5 möjliga har vi troligtvis branschens nöjdaste kursdeltagare.

DELA