Vi är ett utbildnings företag med
100% fokus på Microsoft

Informer startades av Mikael Henström 2002. Idag har vi vuxit till ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med exklusivt fokus på de olika produkterna i Microsoft Office (Officepaketet). Sedan starten har fler än 10 000 personer deltagit på våra kurser med ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5.

Pedagogiska utbildningar, framtagna av experter på Officepaketet.

Vårt mål är enkelt: att du lär dig på våra utbildningar ska du få praktisk användning av i just din arbetsdag. Därför anlitar vi några av Sveriges mest erfarna experter inom praktisk tillämpning av Microsoft Office och dess olika delar. Tillsammans har vi tagit fram pedagogiska utbildningar, som varvar praktiska övningar, teori och tester för att ge bästa förutsättningar för inlärning.

Alltid utbildning på dina villkor.

Vi vill vara det utbildningsföretaget som erbjuder Sveriges bästa och mest användbara Microsoftutbildningar.
På villkor som passar för dig och dina förkunskaper. Därför tillämpar vi alltid:

Nöjd kund-garanti

Alla våra utbildningar och kurser omfattas av vår generösa nöjd kund-garanti. vilket gör att du kan känna dig trygg i att du blir nöjd med den utbildning du går hos oss.

Garanterad start

När du bokar en utbildning hos oss garanterar vi att kursen alltid startar, på den ort och det datum du valt. Det särskiljer oss från många andra utbildningsföretag.

Förkunskapstest innan start

För att säkerställa att utbildningen anpassas utifrån dina förkunskaper får du alltid göra ett förkunskapstest i god tid innan din utbildning startar.

Vill du veta mer om våra företagsutbildningar?

Till våra kurser

DELA