Excelkurs intensiv

Nivå: Grund (intensiv)

Kurslängd: 1 dag Pris: 5995 kr (Inkl.kursmaterial, lunch, kaffe och fika)

Plats: Stockholm City (Olof Palmes gata 29), Göteborg (Regnbågsgatan 8B), Malmö (Nordenskiöldsgatan 11), Online

Excelkurs intensiv

Kursen vänder sig till dig som redan har arbetat lite i Excel och nu vill komma vidare för att ytterligare effektivisera ditt arbete med Microsoft Excel. För dig som t ex är självlärd i Excel finns det mängder med tips, trix och funktioner som kommer att spara dig mycket tid.

Excelkurs intensiv är dessutom den perfekta grundkursen för dig som känner att du behöver en snabb repetitionsdag inför någon av de mer avancerade kurserna i Excel som t ex Excelkurs fortsättning och Excelkurs makro(VBA).

Bra att veta om schemalagda kurser hos Informer

enligt tidigare deltagare

Fyll i dina uppgifter

Vill du prata med oss innan du bokar? Ring 031-72 56 470

Målgrupp

Detta är en intensivvariant av Informers Excel grundskurs som genomförs på en dag istället för två dagar. Utbildningen vänder sig till dig som har viss vana av Excel men kanske är självlärd eller behöver en snabb repetition.

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Våra kurscenter

Stockholm

Olof Palmes gata 29

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Regnbågsgatan 8B

vagBeskrivningGBG

Nordenskiöldsgatan 11

vagBeskrivningMalmo

Mer om Excelkurs intensiv

Vår intensivkurs i Excel är en endagars grundkurs som innehållsmässigt ligger väldigt nära vår populära tvådagars Excelkurs grund. Den stora skillnaden ligger i att intensivkursen är komprimerad till endast en dag vilket gör att det blir ett betydligt högre kurstempo och lite mindre tid för egna övningar och tester. Kursen är perfekt för dig som är självlärd men känner att du saknar helheten i Excel eller för dig som behöver en snabb repetition i Excels olika moment.

Under kursen bygger vi tillsammans olika kalkyler med formler och funktioner för att utföra olika beräkningar. Vi lär oss grunderna i kalkylering och hur du blir effektivare i ditt arbete genom att använda de inbyggda beräkningsfunktioner som Microsoft redan utvecklat i Excel.

För att presentera data skapar vi olika tabeller och formateringar samt lär oss hur man bygger och anpassar olika typer av diagram. Att presentera data i diagramform är mycket bra då det är väldigt visuellt och betydligt enklare att hitta trender och avvikelser.

Oavsett om du arbetar med diagram, listor eller vanliga kalkyler kan du behöva begränsa datamängden du tittar på och här kommer filter in i bilden. På vår excelkurs intensiv kommer du att lära dig hantera olika filter, grupperingar och sorteringar.

Du kommer att få uppleva en heldag med högt tempo många aha-upplevelser och massor av smarta tips och trix.DELA