MS Projectkurser

Våra ms projectkurser

Microsoft Project är ett program för planering, uppföljning och rapportering av projekt. Med Ms Project kan du planera och genomföra komplexa projekt, följa upp aktiviteter och resurser samt skapa egna vyer och rapporter för att presentera information på bästa sätt. Ms Project ingår idag i Office-paketet.

Då kunskaper inom Ms Project idag ses som en självklarhet hos väldigt många företag, så kan du genom att gå en projectkurs på Informer få de nödvändiga verktyg och kunskaper som krävs för att du ska kunna komma igång med Ms Project även på ditt företag.

Informer är en av Sveriges ledande leverantörer av ms projectkurser. Sedan starten 2002 har fler än 10 000 personer deltagit på våra kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5 möjliga har vi troligtvis branschens nöjdaste kursdeltagare.

test

Förkunskaper

Då vi erbjuder ms projectkurser med olika inriktning och för olika kunskapsnivåer är det alltid bra att göra ett förkunskapstest för att hitta den kurs som passar bäst för just dig.

DELA