Accesskurs

Nivå: Fortsättning

Kurslängd: 1 dag Pris: 7495 kr (Inkl.kursmaterial, lunch, kaffe och fika)

Plats:

Accesskurs

Kursens mål är att du skall få lära dig mer avancerade funktioner i Access. Du kommer att få skapa frågor och formulär för att registrera data i flera tabeller samtidigt. Vi kommer att arbeta med rapporter, underformulär, kommandoknappar, plocklister och makron för att göra databasen mer användarvänlig. Du får även lära dig hur man kommunicerar med andra system, samt krypterar och lösenordsskyddar databasen.

Bra att veta om schemalagda kurser hos Informer

enligt tidigare deltagare

Fyll i dina uppgifter

Vill du prata med oss innan du bokar? Ring 031-72 56 470

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som redan arbetar med Access och vill effektivisera ditt arbete ytterligare. Kursen håller ett lite högre tempo och du kommer att få lära dig mer om databasdesign och avancerade funktioner för att sammanställa data samt en massa tips & trix.

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Våra kurscenter

Stockholm

Olof Palmes gata 29

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Regnbågsgatan 8B

vagBeskrivningGBG

Nordenskiöldsgatan 11

vagBeskrivningMalmo

DELA