Wordkurs

Nivå: Grund

Kurslängd: 1 dag Pris: 6495 kr (Inkl.kursmaterial, lunch, kaffe och fika)

Plats: Stockholm City (Kungsbron 21), Göteborg (Lindholmen), Malmö (S:T Johannesg. 2)

Wordkurs

Informers grundkurs i Word är utbildningen för dig som snabbt och lätt vill lära dig skapa tilltalande och överskådliga dokument med ordbehandlings-programmet Word. På wordkurs grund kommer du att lära dig texthantering, tabbar, punktlistor, tabeller, styckehantering, formatering och bildhantering i Word. Du kommer även lära dig att hantera sidnummer, sidbrytningar, sidhuvud, sidfot samt hur man gör snygga utskrifter.

Bra att veta om schemalagda kurser hos Informer

enligt tidigare deltagare

Fyll i dina uppgifter

Vill du prata med oss innan du bokar? Ring 031-72 56 470

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har ingen eller liten erfarenhet av Word och vill lära dig grunderna. I kursen ingår mycket praktisk övning, massor med tips & trix samt många aha-upplevelser.

Förkunskaper

Kursen kräver ingen tidigare erfarenhet av Word, men viss vana av Officeprogrammen är rekommenderat. Vill du ha hjälp att välja kurs gör du enklast vårt förkunskapstest så hjälper vi dig att hitta den utbildning som passar just dig bäst.

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Våra kurscenter

Stockholm

Kungsbron 21

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Lindholmspiren 5

vagBeskrivningGBG

S:T Johannesgatan 2

vagBeskrivningMalmo

DELA