Excelkurser

Våra excelkurser

Microsoft Excel är idag det mest sålda kalkylprogrammet på marknaden och används av både företag och privatpersoner. Excel ingår idag i Office-paketet. I Excel kan du skapa allt ifrån enkla, användbara och överskådliga kalkyler till riktigt avancerade beräkningsmodeller. Med hjälp av formler och funktioner får du Excel att utföra alla typer av beräkningar och analyser. Utifrån värdena kan du sedan skapa både tabeller, listor och avancerade diagram.

I och med det stora användningsområde som programmet täcker så har kunskaper i Excel blivit allt viktigare på arbetsmarknaden idag. Med hjälp av en excelkurs på Informer kan du få nödvändiga kunskaper i Excel för att ta ytterligare steg mot drömjobbet inom ekonomi, marknadsföring eller försäljning.

Informer är en av Sveriges ledande leverantörer av excelkurser. Sedan starten 2002 har fler än 10 000 personer deltagit på våra kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5 möjliga har vi troligtvis branschens nöjdaste kursdeltagare.

DELA