Excelkurs powerpivot

Nivå: Avancerad

Kurslängd: 1 dag Pris: 7495 kr (Inkl.kursmaterial, lunch, kaffe och fika)

Plats: Stockholm City (Olof Palmes gata 29), Göteborg (Regnbågsgatan 8B), Malmö (Nordenskiöldsgatan 11), Online

Excelkurs powerpivot

PowerPivot, framtidens sätt att analysera data. Det finns ett flertal kompetenta BI (Business Intelligence) verktyg på marknaden och med PowerPivot har Microsoft gjort det möjligt för vanliga Excelanvändare att skapa dynamiska rapporter (dashboards) och analyser som tidigare krävde avancerad programmeringskunskap och dyra licenser.

PowerPivot kom först som en plugin till Excel 2010 och från version 2013 är PowerPivot en integrerad del av Excel. Du kan läsa mer på www.PowerPivot.com.

Kursen vänder sig till dig som redan har goda kunskaper i Excel. Efter kursen kommer du med enkelhet att kunna skapa egna rapporter i PowerPivot, samköra flera datakällor och visualisera informationen i PowerPivot, PowerView och PowerMap. Dessutom kommer du att fått en introduktion till det nya formelspråket DAX (Data Analysis Expression).

Bra att veta om schemalagda kurser hos Informer

enligt tidigare deltagare

Fyll i dina uppgifter

Vill du prata med oss innan du bokar? Ring 031-72 56 470

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som idag arbetar med listor, tabeller och Pivottabeller i Excel. Kursen håller ett lite högre tempo och du kommer att lära dig använda Excels inbyggda verktyg för dataanalys och rapportering samt lära dig visualisera informationen i dynamiska rapporter och bygga dashbaords direkt i Excel

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Våra kurscenter

Stockholm

Olof Palmes gata 29

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Regnbågsgatan 8B

vagBeskrivningGBG

Nordenskiöldsgatan 11

vagBeskrivningMalmo

DELA