Excelkurs

Nivå: Fortsättning

Kurslängd: 2 dagar Pris: 8995 kr (Inkl.kursmaterial, lunch, kaffe och fika)

Plats: Stockholm City (Olof Palmes gata 29), Göteborg (Regnbågsgatan 8B), Malmö (Nordenskiöldsgatan 11), Online

Excelkurs

Kursens mål är att du skall lära dig mer avancerade funktioner i programmet. Med hjälp av pivottabeller kan du välja och presentera data på olika sätt. Du får dessutom bekanta dig med Excels verktyg för felsökning och analys, samt skapa enhetliga och användarvänliga kalkyler med mallar och makron. Du får även se hur flera användare kan samarbeta om en arbetsbok.

Bra att veta om schemalagda kurser hos Informer

enligt tidigare deltagare

Fyll i dina uppgifter

Vill du prata med oss innan du bokar? Ring 031-72 56 470

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som redan arbetar med Excel idag och vill effektivisera ditt arbete ytterligare. Kursen håller ett lite högre tempo och du kommer att få lära dig mer avancerade funktioner och användningsområden samt en massa tips & trix.

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Våra kurscenter

Stockholm

Olof Palmes gata 29

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Regnbågsgatan 8B

vagBeskrivningGBG

Nordenskiöldsgatan 11

vagBeskrivningMalmo

Mer om Excel fortsättningskurs

Vår fortsättningskurs i Excel är en mycket bra fördjupningsutbildning för dig som redan arbetat ett tag i Excel. Du kommer att få lära dig bygga mer avancerade kalkyler och använda fler av de inbyggda beräkningsfunktionerna i Excel. Du kommer dessutom lära dig hur du kan använda olika funktioner som pusselbitar för att skapa större och mer avancerade beräkningar och lösningar.

När det gäller att hantera stora listor och datatabeller kommer du att lära dig hur man skapar och analyserar dessa med pivottabeller och pivotdiagram. Du kommer att få god förståelse för hur du kan hämta data från internet samt olika publika och företagsinterna databaser. Dessutom kommer du få lära dig funktioner för att bearbeta din data, såsom grupperingar, slå ihop, bryta isär eller jämföra olika listor för att hitta differenser eller dubbletter.

Du kommer även få bekanta dig med hur du snabbt och enkelt felsöker formler i Excel, skapar avancerade diagram och hur du kör och spelar in makon i Excel. Dina två dagar hos oss kommer att vara roliga, inspirerande och mycket lärorika. Excel fortsättningskurs är helt enkelt den perfekta kursen för dig som redan kan grunderna i Excel och nu är redo för att ytterligare öka din effektivitet och kunskap.DELA