Business Intelligence: Power BI

Nivå: Grund

Kurslängd: 1 dag Pris: 7495 kr (Inkl.kursmaterial, lunch, kaffe och fika)

Plats: Stockholm City (Olof Palmes gata 29), Göteborg (Regnbågsgatan 8B), Malmö (Nordenskiöldsgatan 11), Online

Business Intelligence: Power BI

Kursen vänder sig till dig som redan har goda kunskaper i Excel och arbetar med stora mängder data i databaser och tabeller. Efter kursen kommer du att lära dig:

  • Koppla upp dig mot en databas via PowerQuery.
  • Bearbeta datan och bygga en datamodell.
  • Göra avancerade beräkningar mot databasen i språket DAX(Data Analysis eXpression).
  • Skapa dynamiska rapporter med utsnitt och visualiseringar(Dashboards)

PowerBI är en vidareutveckling av PowerPivot som är ett Exceltillägg från 2013. PowerPivot en integrerad del av Excel Professional medans PowerBI är ett fristående applikation som till stor del bygger på samma teknik som PowerPivot fast är ett renodlat BI-verktyg.

Bra att veta om schemalagda kurser hos Informer

Innehåll

enligt tidigare deltagare

Fyll i dina uppgifter

Vill du prata med oss innan du bokar? Ring 031-72 56 470

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som redan har goda kunskaper i Excel och arbetar med stora mängder data i databaser och tabeller. Kursen håller ett lite högre tempo och du kommer att få lära dig mer avancerade funktioner och användningsområden samt en massa tips & trix.

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

Våra kurscenter

Stockholm

Olof Palmes gata 29

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Regnbågsgatan 8B

vagBeskrivningGBG

Nordenskiöldsgatan 11

vagBeskrivningMalmo

DELA