Kurser i Excel, Ms Project och Office 365

Vi vågar påstå att vi har några av Sveriges bästa Excelkurser, Ms Project kurser och kurser inom Office 365. Våra mycket erfarna och pedagogiska lärare har sedan starten 2002 hjälpt fler än 15 000 kursdeltagare till en roligare och mer effektiv arbetsdag. Bland våra lärare finns Sveriges mest anlitade och meriterade experter inom Excel, Ms Project och Office 365. Genom inspirerande genomgångar och pedagogiska övningar lär du dig nya funktioner och arbetssätt, vilket gör din vardag effektivare och roligare. Det finns alltid en kurs för dig oavsett vilka förkunskaper du har idag.
Ring oss så hjälper vi dig till rätt kurs 031 725 64 70

Vem vänder sig våra kurser till?

Våra kurser är främst framtagna för dig som använder Excel, Ms Project och Office 365 i ditt arbete och yrkesliv. Under utbildningen varvas praktisk tillämpning med pedagogiska genomgångar, smarta funktioner och tips & trix. Efter utbildningen kommer du vara mer produktiv på ditt arbete, ha roligare och komma på smartare lösningar.

Garanterad start

Informer är Sveriges enda utbildningsföretag som erbjuder fullständig startgaranti på samtliga kurser. För dig som kund innebär vår startgaranti en enklare planering eftersom du vet att kursen du anmält dig till kommer att genomföras.

Om kursen du anmält dig till redan är fullbokad återkommer vi till dig med förslag på alternativa datum inom tolv timmar.

Garanterat nöjd

Informer erbjuder en helt unik nöjdhetsgaranti. För att säkerställa vår goda kvalitet lämnar varje kursdeltagare alltid en kursutvärdering.

Om du som kund mot all förmodan inte skulle vara nöjd med din utbildning hos Informer och snittet på kursutvärderingarna är under 4,0 (skala 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) har du rätt att få kursavgiften tillbaka.

dator med kurser

Behöver jag några förkunskaper?

Då vi erbjuder olika kurser inom samma ämne kan det vara svårt att veta vilken kurs som skulle passa just dig. Därför har vi tagit fram förkunskapstester för några av våra ämnen. Testen är inte obligatoriska utan syftar till att du ska hitta den kurs som lämpar sig bäst för dig.

Efter du har gjort ett förkunskaps test kommer någon att ringa upp dig för att utifrån ditt resultat föreslå vilken kurs som skulle passa bäst just för dig.

Gör förkunskapstest

Så tycker tidigare kursdeltagare

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar som mätbart höjer effektiviteten hos varje medarbetare. Samtliga utbildningar genomförs med Start- och Nöjdkundgaranti. Detta innebär att kursen alltid startar på utsatt tid och att du kan vara säker på att få högsta kvalitet. Läs vad andra tycker om våra utbildningar.

"Tack för en jättebra excelkurs! Jag är supernöjd med upplägget!"

Cochlear Bone Anchored Solutions AB

"Mycket nöjd anser att jag/vi kommer spara väldigt mycket tid och pengar på denna kurs"

DanCenter A/S

"Alltid jättebra kurser samt lärare - jag är helnöjd! Varma hälsningar"

Svenska Örtmedicinska Institutet AB

Våra kurscenter

Stockholm

Olof Palmes gata 29

vagBeskrivningSthlm

Göteborg

Regnbågsgatan 8B

vagBeskrivningGBG

Nordenskiöldsgatan 11

vagBeskrivningMalmo

DELA